Personal training

– Avain onnistumiseen

Kun harkitset Personal trainerin palkkaamista on tärkeää aloittaa harjoittelu ammattilaisen kanssa, jolla on oikea pätevyys ja halua kouluttaa itseään kokoajan lisää, eikä pitkästä urastakaan ikinä haittaa ole. Meillä personal trainerin ammattitaito on kultaakin tärkeämpää. Jokainen meillä Personal trainerinä, fysioterapeuttina tai hierojana toimiva henkilö on käynyt asianmukaiset koulutukset ja heitä koulutetaan aina vuosittain lisää. Meitä kiinnostaa sinä ja sinun tavoitteet, siksi haluamme olla parasta mitä rahalla saat. 

 

Onko Personal trainerin kanssa treenaaminen kallista?

Kun puhutaan ihmisen hyvinvoinnista, elämäntapamuutoksesta, paremmasta terveydestä ja kivuista eroon pääsemisestä niin personal trainerin palkkaaminen on paras sijoitus hyvinvointiisi. Meillä ei pakkomyydä isoja 100 tunnin valmennussopimuksia vaan menemme aina asiakkaan etujen mukaisesti. Tärkeintä on saada sinut kuntoon juuri sinulle parhaimmalla mahdollisella tavalla, on se sitten uusi ruokavalio-ohjelma tai viikoittainen valmennus. Valmennuspaketit voidaan aina myös maksaa sovitun mukaisesti osissa.

Hinnasto


10h = 845€ (á 84,5€)

20h = 1650€ (á 82,5€)

30h = 2430€ (á 81€)

50h = 3950 (á 79€)

 

Osta PT-palveluita tästä ->

 

Duo ohjaukset

10h = 1150€ (á 115€)

20h = 2200€ (á 110€)

30h = 3240€ (á 108€)

50h = 5250€ (á 105€)

 

Osta Duo-valmennuksia tästä ->

 • Lauri

  Liikunta-alan ammattilainen jo vuodesta 2010. Koulutukseltani olen mm. personal trainer ja liikuntaneuvoja ja olen toiminut myös mm. ringette seuran valmennuspäällikkönä sekä ohjaan ryhmäliikuntatunteja. Valmennukseni keskiössä on aina asiakkaan mahdollisimman hyvä toimintakyvyn säilyttäminen/kehittäminen perusliikkujasta ammattiurheilijaan.

  Keep it simple, stupid

 • Aleksi

  Liikunta-alan ammattilainen vuodesta 2015. Koulutukseltani olen mm. personal trainer sekä fustra valmentaja. Olen erikoistunut mm. voimaharjoitteluun sekä ruokavalioihin. Painotan lihaskunnon ylläpitämisen tärkeyttä ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa kaikenikäisillä asiakkailla ja minulle on tärkeätä saada asiakas uskomaan ja luottamaan itseensä.


  Just näin ja lippis väärin päin!

 • Ville

  Liikunta-alan ammattilainen jo vuodesta 2011. Koulutukseltani olen mm. liikuntaneuvoja (LPT) sporttimerkonomi, personal trainer (FISAF) ja Fustra-valmentaja. Erikoisosaamiseeni kuuluu terveysliikunta, vapaapainoharjoittelu, senioriliikunta ja lajispefininä jääkiekko ja golf.


  Eteenpäin se on nokaalleenkin.

Haluatko kysyä meiltä jotain?