Pienryhmävalmennus 2.0

Paranna kuntoa ja pidä treenimotivaatio yllä!

Mikäli treenisi junnaa paikallaan, treenimotivaatio on poissa, voima/kestävyystasosi ei parane, kehosi ei palaudu ja treenitehokkuutesi on laimea, tervetuloa kokeilemaan pienryhmävalmennusta! Tällä jäsenyydellä saat valmentajan täyden tuen sekä saat treeneihisi taas intoa, iloa ja voimaa. Pienryhmätreenien asiakaspaikka vaihtelee 5-8 ihmisen väliltä, riippuen täysin treenistä. Tärkeintä pienryhmätreeneissä on, että sinä keskityt treenaamiseen, valmentaja pitää huolen kaikesta muusta. Älä räpiköi yksin, kun voit onnistua yhdessä.

Mitä pienryhmävalmennus 2.0 pitää sisällään?

Valmentajamme huolehtii treeniesi suunnittelusta, sinulle jää nauttiminen kehittävistä, motivoivista ja tehokkaista treeneistä! Pienryhmävalmennukset pitävät sisällään eri tasoisia treenejä ja kaikki treenimme ovat sopivia niin aloittelijoille kuin konkareille. Treenien sisällöt jaotellaan kolmeen eri osioon, jotka koostuvat voimasta, toiminnallisesta harjoittelusta sekä kehonhuollosta.

Voima
Voimatunneilla treenataan progressiivisesti voimaharjoitteita. Treeniohjelmat vaihtuvat kolmen kuukauden välein. Maanantain tunnilla paneudutaan enemmän alakropan voimaan, keskiviikon tunnilla ylävartalo ottaa isomman kuorman ja perjantaina kuormitetaan tasaisesti koko kropan lihaksistoa. Jokainen osallistuja seuraa omien sarjapainojen kehitystä treeneissä. Et kilpaile muiden kanssa vaan itseäsi vastaan. 

Toiminnallinen
Toiminnallinen treeni sopii sinulle jos haluat haastaa itseäsi ja treenata tehokkaasti kasvattaen samalla lihastesi kestävyyttä sekä voimaa. Tunneilla pääset kääntämään ja lyömään traktorinrengasta, työntämään kelkkaa sekä muuten vain treenaamaan hientäytteisesti sekä maitohappoja etsiskellen. Käytämme myös toiminallisilla tunneilla perusvoimaliikkeitä osana harjoitteita.

Kehonhuolto
Kehonhuoltotuntimme ovat jooga sekä pilates. Tunnit on järjestetty siten, että löydät itsellesi juuri oikean hetken rentoutumiselle. Joogaan kuuluu fyysisiä ja henkisiä harjoitteita joiden on tarkoitus lisätä kehoosi joustavuutta ja voimaa sekä synnyttää sisäistä rauhaa. Pilates vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan oikein.


Pienryhmävalmennus 2.0 sopii sinulle, jos haluat

  • parantaa jaksamista arjessa 
  • löytää liikunnan ilon ja aloittaa monipuolisen ja motivoivan harrastuksen  
  • saavuttaa toimivamman kehon ja parantaa suorituskykyäsi 
  • kiinteytyä  
  • saada lisää lihasta ja voimaa  
 


Paljonko pienryhmävalmennus 2.0 maksaa ja mistä voin ostaa jäsenyyden?

Pienryhmävalmennuksen jäsenhinta on 139€/kk. Hinta sisältää oikeuden käydä niin monessa pienryhmätreenissä kuin ehdit, sekä oikeuden kuntosalille 24/7. 

Voit ostaa jäsenyyden suoraan nettisivuiltamme, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@fokustiksi.fi 

Jos haluat käydä pienryhmätreenissä satunnaisesti, voit ostaa kertamaksun pienryhmävalmennukseen hinnalla 30€* (*Vain jäsenille). Paikka treeniin varataan puhelimitse ja maksu suoritetaan paikan päällä tunnin jälkeen joko maksukortilla, tai liikuntaedulla. 


Milloin treenejä on?

Varaa paikkasi treenille aina etukäteen varauskalenterin kautta. Sähköinen ajanvaraus on mahdollinen pienryhmäjäsenyyden ostaneille asiakkaillemme:

Ajanvarauskalenteriin tästä!

Jos haluat tulla kokeilemaan pienryhmää kertamaksulla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@fokustiksi.fi

Pienryhmävalmennuksen treenejä on tarjolla seuraavasti:

Voima:
maanantaisin
kello 18:00-19:00
keskiviikkoisin kello 19:15-20:15

Toiminnallinen:
maanantaisin kello 19:15-20:15
tiistaisin kello 19:15-20:15
keskiviikkoisin kello 16:45-17:45
torstaisin kello 15:30-16:30 & 19:15-20:15

Kehonhuolto:
maanantaisin kello 18:30-19:30 jooga
tiistaisin kello 17:00-18:00 pilates
torstaisin kello 16:15-17:15 jooga
lauantaisin kello 10:15-11:15 pilates

UKK

Useimmin kysytyt kysymykset

En ole urheillut pitkään aikaan/ikinä, voinko osallistua?

Tottakai. Pienryhmävalmennuksen tarkoitus on nimenomaan opastaa ja auttaa niin kokeneita kuin aloittelijoita. Treenien aikana valmentajalla on aina antaa aikaa jokaiselle osallistujalle ja pitää huolta mm. liikkeiden oikeaoppisista liikeradoista.

Miten pitkäksi aikaa minun pitää sitoutua pienryhmävalmennuksiin?

Pienryhmäjäsenyys on aina toistaiseksi voimassa oleva ja voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa normaalien sopimusehtojemme mukaisesti kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla.

Haluaisin vain kokeilla yhden kuukauden, onko mahdollista?

Tottakai. Osta jäsenyys nettisivujemme kautta ja laita sähköpostia info@fokustiksi.fi, että haluaisit alustavasti vain kokeilla. Päätämme pienryhmäjäsenyytesi seuraavan kuukauden vaihteeseen.

Voinko kokeilla vain yhtä pienryhmä tuntia ja miten kokeilen?

Tottakai. Voit varata tunnille paikan sähköpostitse info@fokustiksi.fi. Ensimmäinen kokeilukerta on hinnaltaan 10€.

Olen maksanut 12kk salikortin kertamaksulla, miten ostan pienryhmävalmennuksen tähän päälle?

Osta nettisivujen kautta pienryhmävalmennus ja laita tämän jälkeen sähköpostia meille info@fokustiksi.fi. Hyvitämme kuukausimaksussa jo maksetun osuuden.

Yhteydenotto