Usein kysytyt

Mitkä maksutavat teillä on käytössä?

Meillä voi maksaa paikan päällä kortilla, laskulla, lahjakortilla ja yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak). 

Verkkokaupan kautta maksutapana on Paytrailin tarjoamat vaihtoehdot (mobiilimaksu, verkkopankki, maksukortti, lasku ja osamaksu)

Jos haluat ostaa verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita ja maksaa ne liikuntaedulla, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@fokustiksi.fi. 

 

Voiko 12 kk jäsenyyden maksaa liikuntaedulla? 

Voi. Maksaaksesi 12 kuukauden kertamaksullisen jäsenyyden liikuntaedulla kokonaan tai osittain, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@fokustiksi.fi tai tule käymään paikan päällä.

 

Voiko kuukausittain maksettavan jäsenmaksun maksaa liikuntaedulla?

Hyväksymme maksuvälineeksi Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin. 

Lähtökohtaisesti jäseneksi liittyessä ensimmäisen kuukauden maksu maksetaan Liity jäseneksi kautta Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@fokustiksi.fi, jos haluat maksaa jo ensimmäisen kuukauden jäsenyyden liikuntaedulla. 

Jäseneksi liittymisen jälkeen, kuukausittainen jäsenlasku erääntyy aina kuun 1. päivä, ja se lähetetään asiakkaalle 14 päivää ennen laskun erääntymistä. Esimerkiksi joulukuun (eräpäivä 1.12.) jäsenlaskun suorituksesta maksu tulee suorittaa liikuntaedulla viimeistään 15.11. Kuitti suoritetusta maksusta tulisi lähettää osoitteeseen info@fokustiksi.fi. Voit myös maksaa kerralla useamman kuun jäsenlaskusi samalla periaatteella, jolloin maksettu saldo hyvittää automaattisesti tulevia laskuja niin kauan kun saldoa riittää.

Suoritetusta maksusta tulee lähettää kuitti osoitteeseen info@fokustiksi.fi, ja kuitista/viestistä tulee käydä ilmi vähintään asiakkaan nimi, maksettu summa, ja maksun tarkoitus. 

 

 

KAVERIKAMPANJA!

Treenaaminen yhdessä on vain mukavempaa. Tuo ystäväsi meille jäseneksi ja me palkitsemme sinut alentamalla seuraavan kuun jäsenmaksusi puoleen!

Ehdot:

- Ystäväsi kirjoittaa jäsenyyttä ostaessaa suosittelijan nimen "viite" kohtaan

- Jäsenyytesi on kestänyt vähintään yhden viikon ajan

- Tuo niin monta kaveria kuin haluat. Tuomalla 6 kaveria treenaat puoli vuotta puoleen hintaan!